Sem, Klover i Aleks su tunejdžerke koje idu u srednju školu na Beverli Hilsu i rade za tajnu organizaciju pod vođstvom Džerija kao špijunke. Svakakvi zlikovci im se suprotstavljaju, ali svojim različitim talentima i prijateljstvom prevazilaze sve i uvek donose spas sveta.
This post has been edited by ShoX: Mar 13 2012, 08:47 PM
Adaptation is the key for the survival.
The Following Members Thank the Author for his Post:
Topics Started: 332
From: Beograd, Srbija
Omiljeni crtać: Legend of the Galactic Heroes
Nije mi se nesto svideo crtac previse mi nekako za devojcice ali sam ga gledao stalno zbog male sestre koja ga je obozavala, pa eto morao sam i ja...
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
Topics Started: 332
From: Beograd, Srbija
Omiljeni crtać: Legend of the Galactic Heroes
Bilo je moram priznati lepih momenta crtaca i smesnih fora ..
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
The Following Members Thank the Author for his Post:
Crtani je urnebesan i tako je smesan Svidja mi se to o tajnim agentima tako to,alli Marhaton su preteralli njima su svi crtaci na tu foru,oni su i one GallaxyTeam napravilli
Topics Started: 9
From: Somewhere over the rainbow...
Omiljeni crtać: Drawn Together, Phineas and Ferb, MLP: FiM, Wreck-It Ralph, The Haunted World of El Superbeasto
QUOTE (duksim1984 @ Nov 30 2010, 01:55 AM)
Odličan crtać. Bolji je bez sinhronizacije.
Da ima titla, kao što nema, ja bih gledao sa originalnom sinhronizacijom. Ali pošto postoji samo sinhronizovana, onda nju gledam (i to sam uzimao DVD-je jer nemam kablovsku, nažalost našao sam samo dva izdanja u 2009. i više ništa ). I iskren da budem, naša sinhronizacija mi uopšte ne smeta, sasvim je korektno odrađena.
QUOTE (bozo91 @ Dec 19 2010, 04:02 PM)
Omiljena mi je Sem
Takođe.
Ono što mi se ne dopada je što su epizode malo šablonizovane. Ali dopada mi se što ni serija u jednom trenutku nije dosadna, sve vreme se nešto dešava i brz tempo ne dozvoljava gledaocu da se smori.
Mislio sam, idem negde, sada vidim, iš'o sam u krug...
Topics Started: 9
From: Somewhere over the rainbow...
Omiljeni crtać: Drawn Together, Phineas and Ferb, MLP: FiM, Wreck-It Ralph, The Haunted World of El Superbeasto
A prezimena? Sem se u jednoj epizodi predstavila kao Samanta Simpson, to joj je verovatno prezime, ali ne znam za druge dve.
Mislio sam, idem negde, sada vidim, iš'o sam u krug...
Topics Started: 5
From: Zrenjanin
Omiljeni crtać: Darker Than Black
Koliko se ja secam bilo se ovo emitovalo jednom davno na RTS na francuskom jeziku pa onda na Jetixu pa tek onda kod nas. xD Uglavnom, crtani je awesome. xD
crtac je emitovan 2004-te na RTS2 u okviru decjeg programa onda bio na je na francuskom i titlovan secam se epizode sa Novim Dzerijem,stalno su vristale i drale se a najj mi je tad bila epizoda kad se pojave i one druge 3 spijunke koje su bile zatocene na ostrvu,kasnije je bio na Jetixu titlovan putem kabla,nasi nisu sinhronizovali poslednju 5 sezonu koja je bila na Jetixy i koju sam gledao,Film nije los a ni igrica,mada prve 4 sezone su me smorile jer ih znam napamet