| Pogledajte najnovije najave crtaća! |
![]() ![]() |
Jan 21 2010, 12:32 AM
|
|
|
Group: Elmer Davež Posts: 293 Topics Started: 29 Thanks: 104 Age: N/A |
Postovani, Otvaramo konkurs za prave fanove i poznavaoce crtaca. Disney Warner Bros Hanna Barbera Pixar Animirani crtaći Anime Crtaći u video igrama Najave crtaća na TVu Novosti iz sveta crtaća Dakle, ako ste dobar poznavalac crtaca gore navedenih produkcijskih kuca ili crtaca sa svim oblicima animacije ili mozda video igara pravljenih sa tematikom iz crtaca ili ako ste voljni da redovno azurirate portal svezim vestima iz sveta crtanog filma i stripa, prijavite se ovde. Vas posao je da, jednostavno receno, odrzavate vas board. To podrazumeva sredjivanje tema, tj kada neko otvori temu, da prvi post sredite tako sto dodate potrebne informacije, dodate linkove na kojima se mogu pronaci i neke dodatne informacije vezane za doticni crtani film, dodate sliku ili neki klip sa YouTube-a, sredite naslov u kome mora stajati naziv na engleskom i pored u zagradi godina, a u opisu ispod naziv na srpskom ukoliko ga ima. Pored toga duzni ste da vas board ne bude "zapusten", tj da podsticete diskusiju i povremeno otvarate teme. I jos jedna stvar, a to je azuriranje indexa, a oko postavljanja istih ce vam pomoci urednici foruma. Dakle, cim vi, ili bilo ko od clanova, otvori temu, prvo je sredite pa je ubacite u index. Primer jednog sredjenog indexa za kratkometrazne crtace mozete pogledati ovde. Dakle, kao sto vidite, to nije veliki posao i ne zahteva puno vremena, ali zahteva dobro poznavanje oblasti koju odaberete za moderisanje. Odlucili smo da angazujemo vise ljudi kako bi bili sto efikasniji u radu i kako bi malo rasteretili urednike foruma koji imaju puno posla a povrh toga rade i neke druge stvari van moderacije. Ako imate neko pitanje, slobodno pitajte ovde. Za sada je zauzet forum "Anime" jer ce njega moderisati synhro. Za sve ostale boardove se mozete prijaviti. |
|
| |
| The Following Members Thank the Author for his Post: | |
| Guest_Dejtor2_* |
Jan 22 2010, 10:48 PM
|
|
Gost Thanks: |
da li mozda mogu da uzmem (naravno kad mi se ukine suspenzija) Pixar ili Disney
|
|
| |
Jan 22 2010, 11:50 PM
|
|
![]() Bedno piskaralo Group: Saradnik Posts: 1,029 Topics Started: 15 Thanks: 196 Age: 20 From: Vranje, Beograd Omiljeni crtać: ser zile i azdaja |
upravo sam uradila skrin shat ovoga |
|
You can't give me a gun and expect not to shoot people...
![]() |
|
|
|
|
Jan 22 2010, 11:58 PM
|
|
![]() Group: Saradnik Posts: 405 Topics Started: 888 Thanks: 131 Age: 29 Omiljeni crtać: Vitezovi Orijenta |
hahahaha...eee Milche.... a jesi me sad nasmejala.... haahha... btw. javljam se za Hanna Barberu
|
|
"...I'm here 2 Protect and Serve..."
|
|
|
|
|
Jan 23 2010, 12:09 AM
|
|
![]() Bite the apple.. Group: Saradnik Posts: 1,099 Topics Started: 177 Thanks: 209 Age: 24 From: Kruševac Omiljeni crtać: Monster |
ahaha.dejtore moram da ti se zahvalim iz dna srca i duše..ahahaha
|
![]() |
|
|
|
|
Jan 23 2010, 12:14 AM
|
|
|
@Dejtor Naravno da ne. @DeeJayD Naravno. |
|
| |
Jan 23 2010, 01:58 PM
|
|
![]() Queen of the pidgeons and penguins Group: Urednik Posts: 1,660 Topics Started: 119 Thanks: 284 Age: 22 From: Jbt, gde ja zhivim??? Omiljeni crtać: Alfred Johnatan Quack |
Deki, Pixar sam ja uzela, tako da nema shanse.
|
|
A zmaju, a zmaju, raaaaa!
|
|
|
| |
Jan 23 2010, 03:11 PM
|
|
|
Ok, za sada stvari stoje ovako: Disney - crveni Warner Bros Hanna Barbera - DeeJayD Pixar - Iwana Animirani crtaći Anime - synhro Crtaći u video igrama Najave crtaća na TVu Novosti iz sveta crtaća Od ovih preostalih prioritet su nam Warner Bros i animirani crtaci. Ove ostale boardove mozemo zajedno odrzavati. Cekam jos odgovor od nekih korisnika pa ako se nesto promeni obavesticu vas u ovoj temi. @Dejtor Tebi je nalog trajno suspendovan zbog niza prekrsenih pravila, tako da mozes i da nam se zahvalis sto smo ti dopustili da koristis taj koji sada koristis, jer je to pravilnikom foruma najstrozije zabranjeno. Eventualno unapredjenje na visi rang odmah zaboravi jer toga nece biti. Toliko o toj prici. |
|
| |
Jan 25 2010, 12:18 AM
|
|
|
Novi update Disney - crveni Warner Bros Hanna Barbera - DeeJayD Pixar - Iwana Anime - synhro Crtaći u video igrama - Dony Najave crtaća na TVu Novosti iz sveta crtaća Dony ce preuzeti Crtace u video igrama. |
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Lepljiva: Omiljeni glumci/glumice? | 25 | Tomcat | 4,527 | 08.09.2010 - 22:15 Last post by: hmpv |
![]() |
Lepljiva: Omiljene replike iz crtaća | 92 | Sub-Zero | 9,182 | 08.09.2010 - 21:09 Last post by: radevic |
![]() |
Lepljiva: Omiljena pesma? | 55 | Tixy | 4,644 | 07.09.2010 - 22:58 Last post by: hmpv |
![]() |
Orthodox Celts | 12 | ted | 646 | 07.09.2010 - 22:54 Last post by: hmpv |
![]() |
Omiljenih 5 | 24 | Dejtor | 1,376 | 06.09.2010 - 20:37 Last post by: HomerSimpson98 |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10.09.2010 - 15:40 |