| Pogledajte najnovije najave crtaća! |
![]() ![]() |
Aug 25 2009, 01:30 PM
|
|
![]() Human heart, human mind, intellect intertwined Group: Administrator Posts: 6,863 Topics Started: 841 Thanks: 1450 Age: 23 From: Srbija Omiljeni crtać: Nindža kornjače |
Duško Dugouško - Epizoda "Zec na Misisipiju". Kapetan Kartaroš: Kad bih imao 4 noge i kad bi govorio I O, šta bi bio? Duško: Bio bi kreten. |
![]() ![]() ![]() |
|
|
| |
| The Following Members Thank the Author for his Post: | |
Aug 26 2009, 12:24 AM
|
|
![]() Queen of the pidgeons and penguins Group: Urednik Posts: 1,660 Topics Started: 119 Thanks: 284 Age: 22 From: Jbt, gde ja zhivim??? Omiljeni crtać: Alfred Johnatan Quack |
Dushko dugoushko i gremlin - ,,kuda je otishao mali vrabac?"
|
|
A zmaju, a zmaju, raaaaa!
|
|
|
|
|
Sep 3 2009, 07:38 PM
|
|
|
Group: Drug Član Posts: 1 Topics Started: 0 Thanks: 0 Age: N/A Omiljeni crtać: Tom i Dzeri |
"B-E-N-Z-I-N cudan neki nacin da se pise VODA" Ovo mi je jedan od omiljenih citata iz crtaca i secam se scene i svega, ali sam zaboravio kako se zove crtani. Svugde sam trazio i niko zivi ne zna. Ako neko zna pomazite. Hvala! I jos jedan od omiljenih - Devetar Cokulic: 'Glupi klovn' |
|
|
|
Sep 4 2009, 02:18 PM
|
|
|
Group: Mali veseljak Posts: 23 Topics Started: 2 Thanks: 1 Age: 24 From: Gacko Omiljeni crtać: Duško Dugouško |
Јадни оловни војник: Поштено му судите, па да га стрељамо! Душко Дугоушко - епизода Падајући зец (та са гремилином): Невероватно, зар не? (док авион пада, а километар сат је полудио) а онда иста епизода авион остане да стоји у ваздуху на пола метра од земље: Ех, шта ћеш, нестало нам је горива. Морнар Попај - епизода Синбад морепловац: Види, види, рибица. Е нећеш, вала. Попаје, покажи му пропелер звиз! О, да, да, пропелер звиз! Морнар Попај - епизода Али-баба и 40 хајдука: Не умем да читам читање, овај, не умем да читам писање. Хм, овај кинески је писан к'о шпански. А дај ти нама нешто за јело. Али-баба и 40 хајдука с њим, Али-баба. Кад мирно је све он постаје страх и пројури тад. Жене и децу он одвешће сад, јер прави је гад, у харач је крен'о, нек све буде спремно, са четом сад долази он, Али-баба. This post has been edited by delboj: Sep 5 2009, 08:52 AM |
|
|
|
Nov 8 2009, 04:43 PM
|
|
|
Group: Mali veseljak Posts: 55 Topics Started: 3 Thanks: 7 Age: 23 From: Novi Sad Omiljeni crtać: Saber Rider and Star sherifs |
Meni je odlicna iz crtaca sa Sofronijem i kopcem: "Koiko puta treba da ti kazem,ja jesam pile?"Sevne lopata "Ubedio me je" |
|
"Trebalo je da skrenem levo kod Albukerkija"
|
|
|
|
|
Feb 9 2010, 04:25 AM
|
|
![]() Group: Drug Član Posts: 1 Topics Started: 0 Thanks: 0 Age: 28 From: Lociran sam :) Omiljeni crtać: Flight of Dragons, Rakuni, Lion King |
Lucija Snupiju: "Ko je taj mali sa velikim nosem?!" I jedan pokušaj citata, pošto nigde ne mogu da nađem crtani kad Sara vodi Snupija na igranku: "Jelene, dođi jelene!" "Nije to jelen, to je pas!" "Nije to pas, znam ja kako pas izgleda! Dođi jelene!" |
|
NIKADA NEĆEŠ ODRASTI MALI VESELJAČE
|
|
|
|
|
Mar 27 2010, 08:30 PM
|
|
![]() Group: Mali veseljak Posts: 20 Topics Started: 1 Thanks: 2 Age: 24 Omiljeni crtać: pera kojot |
'vas sin ribic mladji danas nije bio u skoli. da li je bio na pecanju ili ga je neko upecao?...' 'mali veseljace kada ces odrasti?' 'umocicu...'
|
|
i sva nasa nadanja su izbledela od cekanja.....
toliko puta sam zamisljao kako me oblak nekud odneo... negde daleko...........u zaborav........ |
|
|
|
|
Mar 27 2010, 08:43 PM
|
|
|
Group: Gremlin Posts: 13 Topics Started: 1 Thanks: 1 Age: 14 Omiljeni crtać: KissXSis |
Najbolje replike su iz Sunđer Boba... Sunđer Bob:Patriče. Patriče vidi školjka. Patrik:Hajde da je ubijemo! Sunđer Bob:Ne, Patriče, mislim da ne može da leti. Patrik:Šta joj je?Da nije glupa? xD |
|
| |
| The Following Members Thank the Author for his Post: | |
Jun 17 2010, 11:46 AM
|
|
![]() optimista ^_^ ![]() Group: Donator Posts: 469 Topics Started: 4 Thanks: 40 Age: 16 From: Beograd Omiljeni crtać: Lepotica i zver |
definitivno ste naveli sve omiljene klasike evo iz jedne scene iz Lepotica i Zver Gaston: Girls shouldn't be reading, they could get ideas and...thinking... Bella: Gastone, bas si primitivan! Gaston: Znam, hvala! |
|
Do what makes you happy, be with who makes you smile, laugh as much as you breath, love as long as you live... Pod drvetom tisovine (iliti neke moje piskarije) aka moj blog =) |
|
|
|
|
Jun 17 2010, 11:51 AM
|
|
![]() Bedno piskaralo Group: Saradnik Posts: 1,029 Topics Started: 15 Thanks: 196 Age: 20 From: Vranje, Beograd Omiljeni crtać: ser zile i azdaja |
"samo kazem buu i razbeze se svi" i "nisi ti azdaja ti si jedno bedno piskaralo" |
|
You can't give me a gun and expect not to shoot people...
![]() |
|
|
|
|
Sep 8 2010, 12:32 AM
|
|
![]() Group: Elmer Davež Posts: 119 Topics Started: 10 Thanks: 28 Age: 23 From: Glavinci, Jagodina Omiljeni crtać: South Park, Beavis and Butt - Head |
Hm, prvo sto mi pada na pamet: Gica i Silvester: "Spavaj bre, sasava macketino!" Patrik: "Odmah da si napustio moje prisustvo!" Ili Pe Pe Le Tvor kada juri onu macku : "Ja te trazim da te nadjem!" Skoro sve od Sofronija. E da: "Imam cetiri keca, sta ti imas?" "Ja imam sest keceva gospodine!" Carevi! This post has been edited by Sofronije: Sep 8 2010, 12:36 AM |
|
Last night, all four of us were at the bowling alley until about 7:30, at which time we noticed Ally Sheedy, the Goth chick from The Breakfast Club, was bowling in the lane next to us, and we asked her for her autograph, but she didn't have a pen, so we followed her out to her car, but on the way we were accosted by five scientologists who wanted to give us all personality tests, which were administered at the Scientology Center in Denver until 10:45, at which time we accidentally boarded the wrong bus home and ended up in Rancho de Fritos Rojos, south of Castle Rock, and finally got a ride home with a man who was missing his left index finger, named Gary Bushwell, arriving home at 11:46.
|
|
|
|
|
Sep 8 2010, 02:34 AM
|
|
![]() Group: Elmer Davež Posts: 254 Topics Started: 6 Thanks: 31 Age: 21 From: Kragujevac Glavni Grad Omiljeni crtać: Samurai Champloo |
kad krang kaze kornjaci: stani mirno da mogu da te zviznem |
|
Open my eyes wide to see a moment of clarity confusion gone, it's in your hands your turn to ask why. Life is like a mystery with many clues, but with few anwers to tell us what it is that we can do to look for messages that keep us from the truth. |
|
|
|
|
Sep 8 2010, 09:09 PM
|
|
![]() ![]() Group: Donator Posts: 44 Topics Started: 2 Thanks: 257 Age: 26 From: Beograd Omiljeni crtać: Duško Dugouško |
Brkati Sima: ,,Predaj se zeče , da znaš da sam brojniji od tebe". Vuk Vučko pita farmera kako se zove a ovaj odgovara "Nikola Simić" This post has been edited by radevic: Sep 8 2010, 09:11 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Izrada covera za crtaće | 17 | Sub-Zero | 6,440 | 12.08.2010 - 22:31 Last post by: ByLord |
![]() |
Izbaci jednog Eliminacija bez milosti ;) |
406 | ted | 12,643 | 28.05.2010 - 15:19 Last post by: Joda |
![]() |
Iznogud | 0 | ddeki | 31 | 16.05.2010 - 09:56 Last post by: ddeki |
![]() |
Iznogud (Iznogoud) ~ 1995 TV-Rip, BKTV Sinhronizacija [RS] |
0 | HERZIKA | 742 | 08.01.2010 - 21:03 Last post by: HERZIKA |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10.09.2010 - 17:01 |