Ovako, u ovoj temi možete da postavljate spiskove svojih starih VHS kaseta sa crtanim filmovima. Bilo originale, bilo snimane kasete, sve dolazi u obzir, dečje emisije, dečji filmovi, dečje serije... Bilo da vam radi video, ili ne, ili ste te trake gledali pre 10 ili više godina.
Ideja ove teme nije u kolekcionarstvu, odnosno pukom pisanju šta ko ima, već se ovim putem pozivaju svi zainteresovani članovi koji imaju nešto staro i vredno na kasetama, čije sadržaje ovde skupljamo, a da žele da ih podele sa svima nama. Preciznije, svi koji imaju kasete, nemaju video ili opremu za prebacivanje. Ja sam u mogućnosti prebaciti to i uploadovati u download sektore.
Dolaze u obzir svi crtaći, pa i novi sa Kanala D, Hepija, Ultre, sve što vam padne na pamet. Ovde se možemo dogovarati oko slanja / preuzimanja istih. Kvalitet snimaka i nije bitan, jer se mogu uraditi i DVDRip-ovi.
Drugu sam neke strane serije prebacivao sa naizgled ubuđalih kaseta, sa dosta prašine na njima, ali sam ih ipak uspeo prebaciti. Čak i ako je traka pokidana, i to se da srediti.
Kasete nakon prebacivanja, naravno, dobijate nazad, ukoliko vam trebaju. One pak mogu i ostati kod nas ako to davalac kasete odobri, s tim što on onda prelazi i u grupu donatora, naravno, ukoliko se administrativni tim složi sa tim.
Iznosite svoje kolekcije, pa ćemo se odgovarati, ja, Leka i drugi šta nam treba, šta nemamo, i drugo. Ako je sektor pogrešan, neko će već prebaciti temu u odgovarajući deo.