Jump to content


Announcement: Korisničke grupe


Posted by Raiden


Raiden
  • Flawless Victory!

  • 14,214 posts
  • 933 Reputation
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Omiljeni crtać:Nindža kornjače
Posted Image

Svaki član koji se registruje na forumu automatski postaje "Drug Član". Članovi ove grupe nemaju nikakvih ograničenja osim onih koja se odnose na broj privatnih poruka u sandučetu. Dakle nema čekanja između napisanih postova i pretraga, mogu prepravljati svoje postove bez vremenskih ograničenja, koristiti attachmente, neograničeno downloadovati crtaće itd.

Posted Image

Svaki član koji uplati 300 i više dinara kao donaciju za forum, postaje donator. U odnosu na grupu "Drug Član", članovi ove grupe imaju određene povoljnosti a to su:

- 100 mesta za poruke u inboxu
- poseban forum "Zona za donatore"

Više o donacijama imate u ovoj temi.

Članove ove grupe prepoznaćete po ljubičastoj boji.

Posted Image

Članovi, koji čine ovu grupu su žaslužni pojedinci i bivši članovi forum tima, bilo da su aktivni ili ne i nezavisno od funkcije, koju su obavljali na forumu. Oni imaju sve permisije kao i donatori i njih ćete prepoznati po narandžastoj boji.

Posted Image

U ovu grupu se primaju korisnici koji na neki način doprinose forumu. Ova grupa nema nikakvih ograničenja. Sve korisnike koji spadaju u ovu grupu prepoznaćete po zelenoj boji. Da bi ste postali član ove grupe, potrebno je da budete aktivni na forumu, da učestvujete u diskusijama, otvarate teme, da se pristojno ponašate, da provodite dovoljno vremena na forumu, da se ponekad angažujete oko nekog projekta, pisanja recenzija, izrade covera, logo-a, banera i slično.

Posted Image

Članovi ove grupe imaju mogućnosti moderacije na čitavom forumu. Oni imaju zadatak da kontrolišu rad i ponašanje, kako običnih članova tako i svih ostalih članova forum tima i da pritom budu mirni, staloženi i da su u dobrim odnosima sa članovima svih grupa. Prepoznaćete ih po plavoj boji, a isti moraju jako puno da rade i da se dokazuju da bi postali sastavni deo ove grupe.

Posted Image

Ova grupa je označena crvenom bojom. Njihov zadatak je kao što kaže sama funkcija, da administriraju, tj. rukovode forumom i da ga održavaju u životu kako bi forum nesmetano radio.