Jump to content


Announcement: Uslovi korišćenja


Posted by Raiden


Raiden
  • Flawless Victory!

  • 14,214 posts
  • 935 Reputation
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Omiljeni crtać:Nindža kornjače

Uslovi korišćenja 
Opšti uslovi korišćenja Crtaći.org foruma
Korišćenjem bilo kog dela Crtaći.org foruma prihvatate sve Opšte uslove korišćenja Crtaći.org foruma. Kao član Crtaći.org foruma, dužni ste da se redovno obaveštavate o promeni uslova korišćenja, kako bi bili izbegnuti svi eventualni nesporazumi. Svi članovi Crtaći.org foruma pristupaju svim stranicama ovog foruma isključivo na sopstvenu odgovornost. Stranice Crtaći.org foruma sastoje se od vlastitog sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja postavljenog od strane članova i spoljnih linkova.

Autorska prava
Sajt www.crtaci.org zadržava sva prava na sva autorska dela članova ovog foruma, te kao takva podleže zaštiti autorskih prava u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije. Takođe, svako neovlašćeno korišćenje logoa, adrese, delova, fotografija, grafičkih radova, tekstova i ostalih materijala smatraće se povredom autorskih prava ovog sajta.

Odgovornost za sadržaj
Administracija Crtaći.org foruma ne zadržava nikakvu odgovornost za materijal koji je dostupan na stranicama sajta www.crtaci.org. Administracija ovog foruma, zbog prirode samog foruma kao i načina pristupanja istome, ni u kom slučaju ne može garantovati ispravnost linkova na stranama sajta www.crtaci.org, s posebnim naglaskom da ne može da odgovara za sadržaj koji se može pronaći na stranicama do kojih gore navedeni linkovi vode.

Linkovi
Admisitracija sajta www.crtaci.org se ograđuje od odgovornosti za ispravnost i tačnost svih podataka koji se mogu pronaći na sajtu.
Svaki član sajta je lično odgovoran za ispravnost i tačnost podataka navedenih u sopstevenim postovima, a pogotovo za štetu koja može proizaći iz upotrebe malicioznih programa i aplikacija (npr. virusa) a do kojih je došlo upotrebom programa postavljenih od strane članova sajta ili praćenjem linkova ili otvaranjem stranica postavljenih od strane članova foruma. Administracija sajta www.crtaci.org nije u mogućnosti da proverava svaki post i sve linkove i sve stranice postavljene od strane članova foruma. Stoga, sajt www.crtaci.org se ne može ni u kom slučaju smatrati odgovornim za bilo koju vrstu štete nastale delovanjem njegovih članova, kao ni poslovnih partnera sajta www.crtaci.org. Ne preuzimamo odgovornost ni ukoliko dođe do oštećenja prilikom preuzimanja ili pristupanja sadržajima na internetu, do kojih se došlo korišćenjem rezultata pretrage sa sajta www.crtaci.org ili posećivanjem sajtova za koje postoje linkovi na www.crtaci.org.

Zahtev za uklanjanje sadržaja
U slučaju povrede autorskih prava u smislu članova Zakona o autorskim i srodnim pravima (Službeni list SCG, broj 61/2004) kao i povrede drugih važećih zakonskih i normativnih akata na području Republike Srbije, strana koja se smatra oštećenom i želi da se određeni sadržaj ukloni, dužna je da se javi administraciji sajta sa zahtevom za uklanjanje istog i određenim dokazom o vlasništvu (licenci) radi uklanjanja spornog materijala, te će se problem rešiti u najkraćem mogućem roku.

Izmena opštih uslova korišćenja
Administracija Crtaći.org foruma zadržava pravo izmene i promene Uslova korišćenja bez prethodne najave i u svakom trenutku.